fbpx
20 februari 2018 admin

Welke types video kan je inzetten bij B2B?

Wanneer je dit leest weet je waarschijnlijk al dat video een belangrijke troef is om bezoekers te begeleiden doorheen de sales funnel.  Video moet dus worden ingezet op meer dan alleen top of funnel zoals een branding video of een bedrijfsfilm.

Wanneer je dus je video strategie bouwt is het belangrijk om te weten dat er geen format bestaat dat de volledige lading dekt.  In andere woorden, bij de verschillende fases in de salesfunnel hoort telkens een video met andere karakteristieken zoals lengte en productionvalue.  Sommige video’s zijn bedoeld voor social media campagnes, zijn top of funnel en vereisen een hogere productionvalue in tegenstelling tot bv een instructievideo of demovideo.  Deze zijn bedoeld voor leads die dicht aanleunen bij een aankoop en waar de productionvalue niet zo groot hoeft te zijn.

Maar waar plaats je nu welke video?  Wanneer zet je een productiehuis in en wanneer duw je zelf op record? En welke types video moet je allemaal inzetten?

Wij geven je alvast wat inspiratie, check onderstaande infographic met 12 verschillende types video die je zou moeten inzetten. Contacteer ons en wij lichten graag de verschillende fases toe met enkele voorbeelden!

 

 

 

 

BEZOEK ONS KANTOOR

Overdag zitten we vaak op de set en is het moeilijker om ons telefonisch te pakken te krijgen.
Maar stuur ons via dit formulier uw basisinformatie door en we contacteren u zo snel mogelijk!