Diensten

Wilt u een instructievideo voor uw nieuwste product, een videotestimonial van tevreden klanten of een straffe audiovisuele voorstelling van uw bedrijf? Spots Online is gespecialiseerd in volgende videoproducties.

1. Bedrijfsfilms & Promovideo’s

1. Bedrijfsfilms & Promovideo’s

Verras uw potentiële klanten met een bedrijfsfilm of promotiefilm: het ultieme visitekaartje! Wilt u uw bedrijf, topproduct of een nieuwe dienst voorstellen? Kijk alvast even hoe wij het voor onze klanten voor mekaar krijgen.  Indien gewenst zetten we onze drone in!

2. Instructievideo’s, handleidingen of lespakketten in videoformaat

Niets zo makkelijk als iemand het u toont, toch? Met een instructievideo wordt uw informatie laagdrempelig, eenvoudig en uniform overgebracht. Instructievideo’s helpen uw medewerkers en  klanten uw product of dienst nog beter te begrijpen. Ze kunnen er bovendien makkelijk naar teruggrijpen voor extra informatie of ondersteuning. Ook voor e-learning video’s kunt u bij Spotsonline terecht.

2.  Instructievideo’s, handleidingen of lespakketten in videoformaat
3.  Testimonials, de kracht van video

3. Testimonials, de kracht van video

Reviews werken: iedereen leest en raadpleegt ze, denk maar aan sites als Tripadvisor of booking.com. Combineer dat met de sterkte van video, en u bent vertrokken! Google berekende dat maar liefst 44% van de online kopers testimonials raadplegen voor ze effectief iets kopen. Vergroot uw impact met een videotestimonial!

4. Videoreportages

Spotsonline brengt de praktijk in beeld. Een aftermovie, achter de schermen, een dag in het leven van, …  telkens op maat.

4.  Videoreportages
5. Extra diensten

5. Extra diensten

Videoproductie is onze focus maar video’s zijn het meest efficiënt als ze geïmplementeerd zijn in een video strategie.  Hieronder vind u enkele zaken waarvoor u ook bij ons terecht kunt.

 

  • Ontbreekt er een call-to-action in uw huidig videomateriaal? Spotsonline integreert de juiste eindpancarte in uw spot.
  • U wilt uw video in een gepersonaliseerde videoplayer? Wij zorgen voor een videoplayer in uw huisstijl.
  • Wilt u interactieve elementen toevoegen aan uw videomateriaal?
  • Heeft u nog geen eigen YouTube-kanaal? Wij maken er eentje voor u of optimaliseren uw huidige YouTube-kanaal.
  • Wij meten en analyseren de statistieken achter uw video’s en zorgen ervoor dat uw video’s geoptimaliseerd worden.
  • Sharing is caring. Door social sharing-mogelijkheden toe te voegen, zorgen we voor een groter bereik voor uw video.