Hoe vertalen wij onze ready-set-go aanpak in de praktijk? Hieronder schetsen we kort de 5 verschillende stappen die we samen met u doorlopen om tot het gewenste videoresultaat te komen!

1. Concept

1. Concept

Zowel klanten die al een idee hebben welke video ze precies willen, als klanten die nog geen verhaal in gedachten hebben, kunnen bij ons terecht. We zitten samen, bespreken ideeën en verwachtingen, en eindigen met een eerste storyboard of draaiboek.

2. Voorbereiding

Wij bekijken wie en wat we allemaal nodig hebben. We zoeken een geschikte locatie, komen de set bekijken of zetten alles gewoon klaar in onze studio. Kortom, wij regelen alles en treffen alle voorbereidingen.

2. Voorbereiding

3. Draaien

3. Draaien

De set staat klaar, de camera’s opgesteld, licht en klank op scherp. Ready? Set. Go! Spotsonline neemt alles in handen en regisseert de volledige videoproductie.

 

4. Montage

Nadien gaat Spotsonline aan de slag met al het filmmateriaal. We monteren alles tot één geheel die we opnieuw samen bekijken. Met uw feedback zetten we opnieuw achter de montagetafel en kunnen we uw video afwerken.

4. Montage

5. Finale afwerking & oplevering

5. Finale afwerking & oplevering

Tenslotte werken we alle details af: de juiste kleuren, intensiteit en sfeer. We mixen ook het geluid en de audiofragmenten tot één finaal geheel en bezorgen u uw video in de gewenste formaten. Klaar!